این غذا، یک غذای سنتی مازندران است که به عنوان ناهار درعروسی ها سرو می کنند و خیلی این غذا لذیذ و خوشمزه است. لبی کباب را با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می کنند.
مواد لازم:
5 عدد آلو بخارا
8 عدد آلوچه برغانی
8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب نارنج
6 حبه سیر
1 کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور پخت:
گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه را یک شکاف کوچک ایجاد کرده و هر حبه سیر را داخل این شکاف ها بگذارید.
داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و کمی روی آن ،طلایی شد، سرخ کنید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد داخل گوشت سیر باقی مانده و آب بریزید.
در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه کنید و به مدت چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی را سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و شعله را کم کرده و بزارید تا روغن بندازد. غذا حاضره!
خوشمزه های دیگر را در غذاپز ببینید
چیلر ها از مهمترین سیستم های سرمایشی می باشند که در تمام دنیا در ابعاد مختلف از آن جهت ایجاد سرمایش استفاده می کنند.
در این مقاله به معرفی عملکرد چیلر تراکمی می پردازیم.
چیلر تراکمی مصرف انرژی جهت ایجاد برودت به صورت الکتریکی میباشد، که در با توجه به کار کمپرسور این انرژی را مصرف میکند.
در چیلر تراکمی همانند تمام سیکل تبرید دارای ۴ قطعه اصلی کمپرسور کندانسور شیر انبساط و اواپراتور میباشد و مبرد که شریان حرکت سیکل تبرد میباشد.
در سیکل تبرید ابتدا کمپرسور گاز مبرد در سیکل حرکت داده و فشار گاز را افزایش داده لذا گاز مبرد در کندانسور در دمایی که در دسترس است شروع به تقطیر و به مایع تبدیل میشود.
و این مایع فشار بالا به شیر انبساط میرسد. شیر انبساط افت فشار شدید در مسیر مایع ایجاد کرده و لذا در اثر این کاهش فشار باعث کاهش دما نیز میشود در اثر این کاهش فشار مقداری از مبرد تبخیر شده و مخلوط گاز و مایع مبرد وارد اواپراتور می شود و در اواپراتور سیال خنک شونده که معمولا آب است با انتقال گرمای خود به مبرد مایع، باعث تبخیر مایع مبرد در فشار ثابت میگردد.
آب چیلر نیز چون گرمای زیادی از دست داده است جهت تهویه کویل های فن کویل و هواسازها به چرخش در می آید. و مبرد تبخیر شده دوباره وارد کمپرسور شده و سیکل تبرید چیلر را طی میکند.
در چیلر تراکمی اساس ایجاد تبرید، تبخیر در اواپراتور میباشد.
در چیلر متناسب با دمای مورد نیاز که معمولا ۲ درجه سانتی گراد میباشد، تبخیر مبرد انجام میگردد و فشار ساکشن چیلر براساس این دما نوع مبرد تعیین می گردد.
به عنوان مثال در چیلری که مبرد R-22 کار میکند فشار متناظر با تبخیر چیلر حدود ۶۵-۷۰ Psi میباشد.
سیستم های برودتی دارای اجزا زیر و درشت بسیار می باشند که در ادامه به معرفی اجزای اصلی آن و بررسی انواع آن پرداخته می شود.
کمپرسور چیلر قلب اصلی و اولین جزو از اجزای چیلر تراکمی می باشد که وظیفه گردش مبرد در سیکل برعهده آن می باشد.
کمپرسور را برحسب نیاز در اندازه های مختلفی میسازند.
حجم گازی که در کمپرسور چیلر باید متراکم شود بستگی به میزان جابه جایی کمپرسور توان موتور الکتریکی کمپرسور تعیین وابعاد آن مشخص می گردد.
وظیفه کمپرسور ایجاد جریان مبرد، اختلاف فشار بین قسمت فشار بالا و فشار پایین را ایجاد میکند.
که در اثر همین اختلاف فشار بین سمت فشار قوی و فشار ضعیف باعث ورود مایع از طریق اکسنشن به اواپراتور چیلر می باشد.
کمپرسور چیلر از نظر ساختار به چهار دسته زیر تقسیم میشوند.
یکی از تجهیزات اصلی چیلر میباشد که بعد از کمپرسور نصب میشود و مبرد دی سوپرهیت وارد کندانسور وارد آن میشود و به حالات مایع سابکول خارج میشود.
این چیلرها دارای کندانسور پوسته لوله ای بوده و مبرد به وسیله آب خنک میشود و آب کندانسور چیلر پس از گرم شدن به برج خنک کننده رفته و در برج به وسیله تبخیر از روی سطوح برخورد با جریان هوا خنک شده دوباره به وسیله پمپ به کنداسور چیلر بر میگردد
در کندانسور مبرد در فشار ثابت تقطیر میگردد چیلر به دو دسته با کندانسور آبی و هوایی تقسیم میشوند.
به چیلری گفته میشود که مبرد داخل کندانسور آن به وسیله هوا خنک میشود که به وسیله فن های آکسیال با عبور جریان هوا از روی کویل کندانسور که با توجه به موقعیت کویل به صورت زوج زوج کنار یک دیگر قرار گرفته اند چیلر هوا خنک نامیده میشوند.
چیلرهای هوایی محدودیت چیلر آبی را ندارند و فقط اختلاف دمای DRY BULB با دمای تقطیر معیار اصلی تعیین آن است.
هرچه این اختلاف بزرگتر باشد میتوان از چیلر با کندانسور کوچکتری استفاده کرد.
بعد از معرفی کمپرسور و کندانسور چیلر دیگر جز اصلی چیلر اواپراتور است.
Evaporator به معنای تبخیر کننده که در دستگاه برودتی با تبخیر مبرد گرمای آب را می گیرد و باعث خنک شدن آب چیلر میگردد.
که به سه دسته shell&tube brazed plated و flooded تقسیم بندی میشود.
طبق استاندارد ARI590 دمای آب ورود به اواپراتور ˚F54 و خروج از آن˚F44 می باشد و به ازای هر تن تبرید۲٫۴GPM دبی آب چیلر در نظر گرفته میشود.
منبع : www.behfix.com
در این مقاله میخواهیم شما را با سوپرهیت اشنا کنیم .
شرکت تخصصی به فیکس در این زمینه متخصص بوده و میتواند خدمات بسیار ارزنده ای ارائه بدهد.
به اختلاف دمای گاز نهایی و دمای تبخیر سیال را سوپرهیت میگویند.
t – te =superheat
سوپر هیت گاز خروجی از اواپراتور باید بین C˚۵ –˚C8 باشد.
جهت اندازه گیری سوپرهیت ابتدا باید دمای خروجی از اواپراتور را باید اندازه گیری کرد وهمچنین فشار اواپراتور را نیز اندازه گرفت و دمای متناظر با فشار اواپراتور را از جدول دما-فشار مبرد چیلر خوانده که حاصل اختلاف این دو دما، سوپرهیت معرفی می گردد.
در صورتی سوپرهیت کمتر از ˚C2 برسد احتمال برگشت مبرد به صورت مایع به کمپرسور را دارد و باعث آسیب به کمپرسور میشود. و در صورتی این مقدار بیشتر از˚C10 برسد باعث داغ شدن سیمپیچ و احتمال سوختن آن میشود.
بنابراین تنظیم سوپرهیت یکی از مهمترین عوامل موثر در عمر چیلر می باشد.
عملکرد مکانیکی بر طبق ۳ فشار عمل مطابق شکل زیر عمل میکند. اولین فشار، فشار بخار بالب است که معمولا از جنس مبرد داخل سیکل دستگاه برودتی می باشد و فشار بخار دمای خروجی اواپراتور را اعمال میکند. فشار دوم فشار اواپراتور میباشد و فشار سوم فشار فنر اکسپنشن میباشد. در حالتی الکسپنشن به تعادل کارکردی رسیده و سوپرهیت ثابت گردیده است معادله فشار به صورت زیر است.
P1=P2+P3
فشار بالب=P1
فشار اواپراتور=P2
فشار فنر=P3
در حال حاضر شیرانبساط هایی که برای چیلر تراکمی استفاده می گردد بیشتر الکترونیکی میباشد این شیرها به همراه یک کیت الکترونیکی و سنسور دمایی و فشار به استپ موتور شیر فرمان کنترل مقدار مبرد و سوپرهیت را میدهد.
مواردی که قبل از خرید صندلی کودک باید بدانید
صندلی کودک یک ابزار کاربردی در خودرو است . پس برای خرید آن باید مواردی را در نظر بگیرید . ما قصد داریم شمارا قبل از خرید صندلی کودک راهنمایی کنیم.
با توجه به موارد گفته شده سایت فروشگاهی نی نی مد انواع مختلف صندلی های کودک در تمام سایز ها و مدل های مختلف را برای شما فراهم کرده که امکان مقایسه قیمت ها و مدل هارا برای شما آسان می کند .
نی نی مد یکی از معتبر ترین و با سابقه ترین سایت ها در زمینه ی سیسمونی و وسایل کودکان است که هدف آن ارائه ی خدمات برای مشتریان عزیز است پس با خیال راحت خرید خود را از سایت نی نی مد انجام دهید تا در کمترین زمان سفارش شما تحویل داده شود.
اسیب پذیری کودکان در سوانح رانندگی مهم ترین دلیل استفاده از صندلی کودک در خودرو می باشد . کودکان بالای 3 تا 12 سال خیلی بیشتر در معرض خطر قرار دارند و اسیب پذیرتر هستند.
صندلی های کودک خطرات ناشی از ضربه ، پرت شدن و تصادف را کاهش می دهد.
علاوه بر موارد ایمنی صندلی کودک میتواند برای راحتی پدر و مادر در نگهداری کودک در خودرو هم بسیار اهمیت داشته باشد.
1- مدل های نوزادی : که برای نوزادان 6 تا 9 ماهه مناسب است .
2- مناسب برای خردسالان: برای وزن های تا 5/18 کیلوگرم.
3- مدل های تقویتی : که برای سنین 4 تا 8 سال مناسب است.
-اولین و مهم ترین مورد هنگام خرید صندلی کودک این است برای ایمنی باید قابل اتصال به صندلی خودرو باشد .
-قابل نظافت و شست وشو باشد .
-قابل تنظیم برای سایز های متخلف باشد.
-اگر ماشین شما دارای کیسه ی هوا نمی باشد می توانید صندلی کودک عزیزتان را در صندلی جلو قرار دهید در غیر این صورت صندلی عقب خودرو گزینه بهتری است . (هشدار : کیسه ی هوا برای کودکان خطرناک است ) .
-صندلی را باید متناسب با قد و وزن کودک خریداری کنید .
-سعی کنید از روکش های ضد تعریق برای صندلی کودک انتخاب کنید .
- دارای سیستم های ایمنی برای جلوگیری از لغزش و جابه جایی کودک باشد .
-دارای محافظ گردن و سر باشد .
منبع: ninimod.com
جلیل سبحانی در سال 1343 در شازند اراک متولد شده است.
دوران تحصیلی ابتدائی تا دبیرستان را در شهرستان شازند به پایان رسانده و از سال 1360 الی 1361 در فرمانداری شهرستان مشغول بوده است.
تحصیلات جلیل سبحانی
در سال 1361 الی 1362 در کارخانه واگن پارس اراک بعنوان مدیر واحد مرکز انرژی مشغول کار بوده و از سال 1362در دانشگاه علم و صنعت (شاخه مجتمع فنی تهران) در رشته برق قدرت شروع به تحصیل کرده است.
در سال 1366 در کارخانه زامیاد تهران (بعنوان رئیس واحد برق) مشغول کار شده و از سال 1367الی 1368 در کارخانه شیر همدان در سمت مدیر فنی کارخانه فعالیت داشت و از سال 1368 الی 1378 در پتروشیمی اراک از سرپرست شیفت تا سمت کشیک ناحیه 2 مشغول به کار بوده و در سال 1370 به جهت علاقه به رشته الکترونیک بصورت موازی در رشته الکترونیک شروع به تحصیل مجدد و در سال 1374 لیسانس مهندسی الکترونیک را اخذکرده است.
از سال 1366 به موازات فعالیت در کارخانه شیر همدان، کارگاه برق صنعتی الهام را ایجاد نمودم و رشته تولید تابلوهای برق صنعتی-راهاندازی کارخانهها را در استان همدان آغاز نموده و در سال 1368 بزرگترین تابلوسازی برق صنعتی در استان مرکزی را ایجاد و با نیرویی بالغ بر 80 نفر تولید تابلوهای برق صنعتی با نام الکترواستاندارد و خدمات به استان مرکزی- لرستان- همدان- تهران- یزد- اصفهان را عملیاتی نموده است و بیش از 100 کارخانه در حوزههای مختلف طراحی و راهاندازی کرده.
جلیل سبحانی مدیرعامل اسپک
تا سال 1378 مجموعه مربوطه را به برادرش تحویل داده و در سال 1378 با دستور آقای نعمتزاده به شرکت اسپک در تهران که رسالت آن حمایت از تولید داخل بود منتقل شده است.
از سال 1378 به شرکت اسپک در تهران منتقل و به عنوان رئیس واحد مهندسی برق ابزار دقیق– مدیر بازرگانی- مدیر مهندسی و در سال 1387 به عنوان مدیر عامل اسپک شروع بکار نموده است.
در سال 1388 شرکت اسپک به بخش خصوصی واگذار شد و با توجه به رسالت شرکت اسپک که حمایت از ساخت داخل بود تا کنون مدیرعامل شرکت اسپک هست و توانسته حدود 78% نیاز نفت، گاز و پتروشیمی را بومیسازی کند و صنعت نفت را از واردات بینیاز نماید و امروز به فضل الهی بالغ بر 800 تولیدکننده داخلی را با تمام توان حمایت و تلاش نموده تا تولید داخل را نهادینهسازی کرده و در بعضی موارد مهم و با تکنولوژی بالا رقیب اصلی کشورهای اروپایی و آمریکایی هستیم.
ماموریت های جلیل سبحانی
تولید و بومی سازی کاتالیست های استراتژیک مورد استفاده در کشور
ارائه سرویس های مناسب و خدمات پس از فروش در جهت رضایت مشتریان
بومی سازی و تولید ترکیبات نانو ساختار
حضور در بازارهای بین المللی
رفع تنگناهای صنعت نفت کشور
تاسیس شرکتهای دانش بنیان جدید جهت توسعه محصولات High Tech
چشم انداز جلیل سبحانی
دستیابی به دانش فنی تولید نسل های جدید کاتالیست های کلیدی و استراتژیک جهت ورود به بازارهای بین المللی
بهینه سازی فرآیندهای پتروشیمی و پالایشگاهی با کاتالیست های نسل جدید
مشارکت در طراحی و ساخت لایسنس واحدهای CCR ، هیدورتریتینگ و هیدورکراکینگ با دانشگاه های تراز اول کشور
تکمیل چرخه تولید نانو ساختارها و حضور در بازارهای بین المللی
افزایش صادرات محصولات تولیدی
بهبود محیط زیست کشور با تکیه بر فناوری های نوین
عمده خدمات جلیل سبحانی :
تولید کاتالیست های واحدهای نفتا ریفورمینگ پالایشگاهی CCR و CRU
تولید کاتالیست های واحدهای آروماتیک سازی
تولید کاتالیست ایزومریزاسیون اتیل بنزن و زایلین ها
تولید انواع پایه های گرانول مورد استفاده در کاتالیستهای تولیدیبر اساس آلومینا و زئولیت
تولید انواع پایه های اکسترود(رشتهای) مورد استفاده در کاتالیستها بر اساس آلومینا و زئولیت در شکلهای مختلف
تولید کاتالیست تبدیل بنزن به استایرن
تولید کاتالیست های هیدروتریتینگ و هیدروکراکینگ
تولید کاتالیست های هیدروژناسیون الفین ها و دی الفین ها
تولید انواع نمک های فلزات گرانبها شامل نمک های پلاتین، پالادیوم ، رودیوم، ایریدیوم، نقره و طلا
تولید فلزات کاتالیست گرید از طریق فوق خالص سازی فلزات گرانبهای بازیابی شده
تولید بخشی از مواد اولیه آلومینای مورد استفاده
تولید کاتالیست دهیدروژناسیون پارافین ها جهت واحدهای MTBE ، LAB و تولید پروپیلن از پروپان
تولید کاتالیست های واحدهای ایزومریزاسیون پالایشگاهی جهت تولید بنزین یورو 4 و یورو 5
تولید کاتالیست اکسیداسیون اتیلن جهت تولید اتیلن اکسید
تولید دانش فنی تبدیل گازهای سبک خروجی واحدهای پتروشیمیایی به ترکیبات ایزومره به عنوان بنزین یورو 4
خدمات بازیابی کاتالیستهای مستعمل حاوی فلزات گرانبها نظیر پلاتین، پالادیوم ، رودیوم، ایریدیوم، نقره و طلا
خدمات مشاوره و تست و ارزیابی عملکرد کاتالیستها برای صنایع پالایشگاهی و پتروشیمیایی
خدمات تخلیه و بارگیری کاتالیست ها در واحد های صنعتی