دستور تهیه لبی کباب

این غذا، یک غذای سنتی مازندران است که به عنوان ناهار درعروسی ها سرو می کنند و خیلی این غذا لذیذ و خوشمزه است. لبی کباب را با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می کنند.

 

مواد لازم:

5 عدد آلو بخارا

8 عدد آلوچه برغانی

8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)

2 عدد گوجه فرنگی

1 عدد پیاز

1 قاشق غذا خوری رب نارنج

6 حبه سیر

1 کیلو گوشت ران گوسفند

نمک و فلفل (به میزان لازم)

 

دستور پخت:

گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه را یک شکاف کوچک ایجاد کرده و هر حبه سیر را داخل این شکاف ها بگذارید.

داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و کمی روی آن ،طلایی شد، سرخ کنید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد داخل گوشت سیر باقی مانده و آب بریزید.

در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه کنید و به مدت چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد.

بعد از پخت رب گوجه فرنگی را سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و شعله را کم کرده و بزارید تا روغن بندازد. غذا حاضره!

خوشمزه های دیگر را در غذاپز ببینید

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.