این غذا، یک غذای سنتی مازندران است که به عنوان ناهار درعروسی ها سرو می کنند و خیلی این غذا لذیذ و خوشمزه است. لبی کباب را با گوشت تازه گوسفندی و پیاز و زرشک و آلو و زعفران درست می کنند.
مواد لازم:
5 عدد آلو بخارا
8 عدد آلوچه برغانی
8 عدد آلو قرمز (یا گوجه سبز)
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد پیاز
1 قاشق غذا خوری رب نارنج
6 حبه سیر
1 کیلو گوشت ران گوسفند
نمک و فلفل (به میزان لازم)
دستور پخت:
گوشت را به قطعات بزرگ تقسیم کرده و وسط هر تکه را یک شکاف کوچک ایجاد کرده و هر حبه سیر را داخل این شکاف ها بگذارید.
داخل قابلمه روغن ریخته و پیاز را به قطعات ریز خرد کرده و کمی تفت دهید. گوشت را اضافه کرده و کمی روی آن ،طلایی شد، سرخ کنید و گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد داخل گوشت سیر باقی مانده و آب بریزید.
در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد بعد از گذشت نیم ساعت آلو بخارا، آلو برغانی و گوجه سبز را اضافه کنید و به مدت چند ساعت در ظرف را گذاشته تا کاملا بپزد.
بعد از پخت رب گوجه فرنگی را سرخ کرده با رب نارنج، نمک و فلفل به خورش اضافه کنید و شعله را کم کرده و بزارید تا روغن بندازد. غذا حاضره!
خوشمزه های دیگر را در غذاپز ببینید